فروش عسل
خانه / عسل اصل / تشخیص عسل طبیعی

تشخیص عسل طبیعی

تشخیص عسل طبیعی شاید مهمترین دغدغه مصرف کنندگان عسل باشد.روش های زیادی برای تشخیص عسل طبیعی بیان می شود.از جمله این روش ها می توان به آتش زدن عسل با کبریت اشاره کرد. بسیاری از این روش ها پایه و اساس علمی و عملی ندارند.

در این مقاله سعی شده مورد اطمینان ترین و ساده ترین روش ها برای تشخیص عسل طبیعی ذکر شود.با استفاده از این روش ها شما می توانید تا حد بسیاری از خرید عسل طبیعی اطمینان حاصل نمایید.

۱-استفاده از حواس

تشخیص عسل طبیعی
تشخیص عسل طبیعی

اولین و در دسترس ترین راه تشخیص عسل طبیعی استفاده از حواس است.بوییدن، رویت رنگ عسل و حتی میل کردن مقداری از آن.عسل طبیعی عطر و طعم خاصی دارد و می توان بوی گل ها را از آن استشمام کرد.با این روش به مرور زمان می تواند اطمینان از طبیعی بودن عسل را بالا برد.عسل طبیعی داخل دهان به راحتی جذب می شود و روی زبان شما لیز نمی خورد.عسل طبیعی شیرینی زننده ای ندارد.

۲- تشخیص عسل طبیعی با ریختن عسل در آب سرد

تشخیص عسل طبیعی
تشخیص عسل طبیعی

اگر مقداری عسل طبیعی را در آب سرد بریزید شکل اصلی خود را حفظ می کند و در ته لیوان جمع می شود.اما عسل تقلبی شکل خود را از دست می دهد.در لیوان پخش می شود و پس از اندک زمانی در آب حل می شود.این امر به علت وجود شیرین کننده های صنعتی مانند شکر در عسل است.از شکر به جای ساکارز که شیرن کننده اصلی عسل است استفاده می شود.

۳-فروشنده معتبر

خرید از فروشنده معتبر و با سابقه نیز می تواند تا حد زیادی خیالتان را راحت کند.تولید کنندگان معتبر عسل، محصول خود را در آزمایشگاه های معتبر آزمایش می کنند.نماد های مختلف تاییدی از مراجع مربوطه  روی بسته بندی محصول معتبر درج شده.از خریدن عسل در بسته بندی های بدون عنوان تجاری و سیب سبز سلامت خودداری کنید.اگر در مقادیر زیاد عسل خریداری می کنید حتما آن را به آزمایشگاه ببرید و از این سه ویژگی اطمینان حاصل کنید:

ساکاروز زیر ۵ درصد- رطوبت زیر ۱۸٫۶ درصد- پی هاش (PH) بین ۳٫۴۲ الی ۶٫۱۰

۴-شکرک زدن

تشخیص عسل طبیعی
تشخیص عسل طبیعی

جالب است بدانید عسل طبیعی شکرک می زند.در باور عمومی شکرک زدن نشانه عسل تقلبی است.در صورتی که این باوری کاملا غلط است. این امر چیزی جز پدیده ی « بلورین شدن » یا « کریستالیزاسیون » نیست. عوامل محیطی از قبیل رطوبت ، دما و ترکیبات عسل از نظر درصد بالای مواد قندی ، آنزیم دیاستاز (که باعث جذب ذرات موجود در عسل و ته نشینی و کدورت آن می شود ) موجب پدیده شکرک زدگی می شوند.این خاصیت فقط در عسل های طبیعی دیده می شود.
تفاوت آن با شکرک زدن که در مربا ایجاد می‌شود این است که بلورهای عسل رس زده خیلی ریز تر از بلورهای مربای شکرک زده می باشد. .

عسل طبیعی به رنگ کهربایی تیره مانند عقیق و سفت می باشد. اصطلاحا «کش» آمده و اگر یک روز در یخچال گذاشته شود،بلورین نشود.چنانچه قاشقی از آن برداشته شود، قطراتی که سرازیر می شود به صورت باریکه ای پیوسته باشد و قطع نشود.(منبع بازار عسل)

۵-عسل انرژی زاست

عسل طبیعی به علت وجود گلوکوز و فروکتوز منبع انرژی سریع و پایدار است.به محض خوردن عسل طبیعی می توانید افزایش انرژی را درون بدن خود احساس کنید.

۶-قیمت

در مقالات قبل اشاره شد که(اینجا بخوانید)پروسه تولید عسل پروسه ای زمان بر و دشوار است.از این رو منطقیست که با قیمتی منصفانه و نه چندان ارزان به فروش برسد. عسل هایی که با قیمت زیر سی هزار تومان به مصرف کننده ارائه می شوند عسل های تقلبی و صنعتی هستند.

 

قطعی ترین ملاک تشخیص عسل طبیعی تست آن در آزمایشگاه های معتبر است.اما می توانید با این روش ها نیز تا حد زیادی از طبیعی بودن عسل اطمینان حاصل کنید.

گروه تجاری کندوی سبز در تلاش است با تعهد به سلامت مصرف کننده بهترین محصول را در اختیار شما قرار دهد.برای اطلاعات بیشتر و خرید بهترین عسل های موجود در بازار با قیمت مناسب با ما تماس بگیرید.

مدیر فروش مجموعه آقای محمد رضا رفعتی

۰۹۱۲۳۸۹۴۱۶۸

mohammad.reza.rafaty@gmail.com

برای آشنایی بیشتر و همکاری با مجموعه تجاری کندوی سبز می توانید اینجا را کلیک کنید

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
محمد رضا رفعتی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09123894168
آدرس کانال: candobanco@
پست الکترونیکی: candoban@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت عسل کنار اصل

جدیدترین قیمت عسل کنار اصل در بازار

عسل کنار در بین انوع مختلف عسل یکی از با ارزش ترین و پرمصرف ترین …

کانال تلگرام